LuoTu mukana verkostoitumassa Kangasalla 13.3.

Kangasalan kaupunkin järjestää jälleen tapahtumajärjestäjien verkostoitumistilaisuuden ja Pirkanmaan luovat tuottajat ovat mukana tapahtumassa Mediavinkkejä ja verkostoitumista.

Nyt on siis mahdollisuus verkostoitua ja hyödyntää mediakoulutuksen vinkit tapahtumajärjestäjille. Tule kuulemaan miten lyöt tapahtumaviestisi mediassa läpi ja miten maksimoit medianäkyvyytesi! Verkostoitumistilaisuus on maksuton ja se pidetään Kangasala-talon Valtuustosalissa keskiviikkona 13.3.2024 klo 17.30-19.00.

Katso tapahtuman lisätiedot ja ilmoittaudu viimeistään 6.3.2024 👇 

Ilmoittautuminen verkostoitumistilaisuuteen 2024 (surveypal.com)

Mukana menossa Visit Kangasala, Alma Media ja Pirkanmaan luovat tuottajat ry. 

Teetkö töitä aina yksin? Et enää. Tule mukaan tuottajien co-working -päiviin!

Tuottajien yhteistyöskentelypäivissä kohtaat kollegoita omien töiden tekemisen lomassa. Miltä kuulostaa siis hyvä syy ottaa läppäri kainaloon ja tulla tekemään töitä, kun samalla on tiedossa kaffe- ja lounasseuraa – kullanarvoisista kommenteista ja näkökulmista puhumattakaan? Yhteistyöskentelypäivät ovat ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille, mutta meille voi tulla matalan kynnyksen periaatteella tutustumaan tyyppeihin ja samalla on helppo jättää jäsenhakemus sisään…

LuoTu järjestää tuottajien co-working -päiviä kerran kuussa keskiviikkoisin 7.2., 6.3., 3.4. ja 8.5. klo 10-16 Kulttuuriosuuskunta Uulun tiloissa. Lokaatio lähellä keskustaa PMK-talossa on tietenkin vain plussaa! (Erkkilänkatu 11, sisäänkäynti Peltokadun puolelta niin B- kuin C-rapun kautta, 4krs.) Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Nähdään!

Tuottamisen tukipalveluiden haku käynnistyy!

Tuottamisen tuottaminen -kehittämishankkeessa LuoTu testaa ja konseptoi uusia ja konkreettisia tuotannollisia toimintamalleja tuotantoprosessien eri vaiheisiin taide- ja kulttuurialan toimijoiden hyödynnettäväksi. Kehittämistyön tueksi yhdistys sai Tampereen kaupungin kulttuurin kehittämisavustuksen vuodelle 2024. Pilotoitavia toimintamalleja on neljä, joista kolme käynnistyy avoimella haulla 12.1.2024.

Lue lisää henkilökohtaisista Tuottamisen sparrauksesta, ryhmämallisista Tuottaja-taiteilija Teamseista ja tuotanokohtaisesta Kulttuurituotannon kanssakulkija – toimintamalleista ältä ja hae mukaan maksuttomaan tukipalveluiden kokeiluun!

Lisätietoja: puheenjohtaja Susanna Ihanus, puheenjohtaja(a)luovattuottajat.fi